Villa Preziosa
 

Cisternino, Italy
Vacanta Puglia - Villa Preziosa

Localizare:

Aceasta vila  specific zonei este situat langa orasul Cisternino. Spatiul pe care este situata aceasta proprietate este foarte generos, si perfect pentru relaxare in zilele calduroase. Orasele Ostuni si Marina Franca se afla la o distanta de 10 km, Alberobello la 24 de km, iar Aeroportul Bari la 90 de km.
Facilitati vila Preziosa:
Piscina privata exterioara este deschisa de la 01 Mai pana pe 01 Octombrie, si este dotata cu dus exterior, scaune si umbrelute.Vila are si o terasa generos mobilata, precum si facilitati de preparare a gratarului.
Facilitati camere: 
Camerele sunt confortabile, fiind mobilate foarte practic si placut, pentru ca oaspetii sa dispuna de toate facilitatile necesare unui sejur in Puglia. Are in compenenta 4 dormitoare cu mobila superba, confectionata din lemn negru, doua bai care sunt despartite de doua camere, una twin si una single, un living room cu TV si semineu, o bucatarie complet mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat haine si masina de spalat vase. 


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion Timisoara - Bari Timisoara - Bari; Transport Avion Bari -Timisoara Bari - Timisoara

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare