Hotel Meteor - Oferta Standard - 5 Nopti  

Jupiter, Romania
de la
EUR 181 30 EUR
2 adulti
Hotelul Meteor este situat in zona centrala a statiunii Jupiter, la o distanta de 20 m de plaja.

Facilitati hotel: 214 camere duble (188 camere standard si 26 camere de lux, 9 garsoniere de lux, dispuse la parter si pe 8 nivele), 3 lifturi, receptie moderna, restaurant propriu amplasat pe malul marii (300 locuri), bar de zi, terasa (96 locuri), braserie pe plaja (96 locuri), seif, inchiriere jocuri table, remi si rachete de badminton, sala de conferinte complet utilata (150 locuri), spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, parc de joaca pentru copii, parcare contra cost in limita locurilor disponibile, sezlong si umbrela de plaja contra cost in limita locurilor disponibilel, Wi-Fi, carut pentru copii, patut gratuit pentru copii cu varsta 0-1.99 ani, scaunel gratuit pentru servit masa pentru copii.

Facilitati camere: TV, minibar, AC, mobilier nou, baie cu dus, mobilier de balcon (masuta cu 2 scaune), protectie anti-insecte.
Camera dubla standard are pardoseala cu gresie si vedere laterala la mare.
Camera dubla delux are pardoseala mochetata recent, draperii si perdele noi, televizor incorporat in oglinda, baie spatioasa si dotata cu mobilier nou si uscator de par.

~
Servicii incluse: doar cazare. Informatii suplimentare: - in cazul in care se opteaza pentru servicii de masa (pranz/cina), acestea se asigura la Terasa Meteor pe baza de bonuri valorice. - parcarea este contra-cost, in limita locurilor disponibile, si se achita la receptia hotelului.

Servicii incluse: doar cazare.

Informatii suplimentare:
- in cazul in care se opteaza pentru servicii de masa (pranz/cina), acestea se asigura la Terasa Meteor pe baza de bonuri valorice.
- din cauza restrictiilor impuse de autoritati, in acest sezon va fi indisponibil accesul la parcul de joaca pentru copii.
- parcarea este contra-cost, in limita locurilor disponibile, si se achita la receptia hotelului.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Meteor - Oferta Standard - 5 Nopti, Jupiter, Romania