Ideal Pearl  

Marmaris, Turcia
Hotel Ideal Pearl se afla intr-o zona cu multe cafenele și restaurante frumoase, un bazar, castel și vederi unice ce așteaptă să fie explorate.
Hotel Website: http://www.iphotels.com.tr/

Descriere:

Hotel Ideal Pearl se afla intr-o zona cu multe cafenele și restaurante frumoase, un bazar, castel și vederi unice ce așteaptă să fie explorate.


Localizare:
Se afla la 200 de metri de plajă, la 3 km de centrul orașului Marmaris și la 110 km de aeroportul orașului Dalaman.

Categorie:

4*


Tip masa:

All inclusive


Website:

http://www.iphotels.com.tr/


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant, bar, piscina exterioara, medic la solicitare, coafor, spalatorie, sala de conferinte, wireless gratuit în lobby, sauna, baie turceasca, darts, tenis de masa și sala fitness.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor prin satelit, telefon, minibar, seif, dus, uscator de par, balcon. În camera se face curatenie de 3 ori pe saptamâna.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;
Basic catering (rece);
Taxe de aeroport – 95 €/pers.;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopți cazare;
Masa în funcție de hotelul ales;
Asistență turistică.

vezi mai multe

Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe și cheltuieli personale;
Programe opționale.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare