KIBI ROOMS GUESTHOUSE  

Viena, Austria
Scor Booking: 7.5, Trip Advisor 3.5 Kibi Rooms este localizat la doar 2 km de Piata Stephansplatz. Este alegerea potrivita pentru cei care vor sa descopere imprejurimile la pas dar si cu mijloace de transport accesibile, la 400 de metri aflandu-se statia de metrou Landstraße Wien Mitte. Este in apropierea palatelor Belvedere si Schwarzenberg si la 10 minute de mers pe jos de Stadpark.
Hotel Website: https://www.kibirooms.at/hotel/en

Localizare

Hotelul este localizat la 18 km de Aeroportul International din Viena si la 5 minute de gara din centru, Wien Mitte. La aproximativ 400 m distanta se afla parcul Rochuspark, un cinematograf, un centru comercial şi statia de metrou Rochusgasse. La maximum 30 de minute de mers pe jos se afla Opera de Stat, catedrala Sf. Stefan, strada comerciala Kärntner Straße, si parcul Prater.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de un mini-market, lift, camere pentru nefumatori, seif, incalzire, menaj zilnic, wi-fi gratuit, zona de living, vedere la punctele de atractie din oras dar si la curtea interioara, accesul animalelor este interzis in incinta hotelului.


Facilitati camere

Fiecare camera dispune de un televizor, baie privata cu articole de toaleta gratuite, dus, uscator de par.

vezi mai multe

3 nopti cazare cu mic dejun

vezi mai multe

Taxa locala care se achita la receptia hotelului
Transport
Excursii optionale sau cheltuieli personale
Asigurare de calatorie

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare