SHERATON LA CALETA  

Costa Adeje, Spania
Acest hotel de lux de la malul mării este înconjurat de grădinile tropicale de pe Costa Adeje, în sudul insulei Tenerife. Hotelul are 3 piscine în aer liber şi un centru spa mare. Foarte bine 8.5 Booking.com In perioada 08.07.2019-31.08.2019 hotelul va intretine lucrari de imbunatatire a restaurantului El Parador.

Localizare:

Hotelul este situat la doar 1,5 km de terenul de golf Costa Adeje şi la mai puţin de 5 km de numeroase alte terenuri de golf. Parcul acvatic Siam Park se află la doar 10 minute de mers cu maşina si este situat la 24 km de aeroportul Sudic Tenerife.


Facilitati hotel:

Sheraton oferă 4 restaurante, cu opţiuni japoneze şi tapas spaniole, 2 baruri care oferă muzică live în timpul serii, 3 piscine în aer liber, un centru spa, parcare, mini golf, centru SPA, fitness, sauna, coafor, magazine, erviciu de inchiriere masini.


Facilitati camere:

Camerele de la Sheraton La Caleta Resort & Spa sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon privat. Toate au pat exclusivist Sheraton Sweet Sleeper, iar conexiunea Wi-Fi este disponibilă la cerere, la tarife zilnice sau săptămânale.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
Transport cursa charter OTP-TFS-OTP (ZBOR DIRECT)
Taxe de aeroport
Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
Asistenta turistica locala in limba romana
Bonus Asigurarea medicala si STORNO - indiferent de varsta

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pret.
Taxa locala se va achita de catre turisti la fata locului, diferentiat pe clasificarea unitatilor de cazare

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare