Testimoniale

 • Luiza Zamfirescu

  "As vrea sa impartasesc cu voi impresiile mele dupa ce am participat la programul Croaziera in Inima Rusiei. M-am simtit foarte bine si pe vasul de croaziera, dar si in Moscova si in Sankt Petersburg. Serviciile au fost bune, hotelurile bine alese si vasul de croaziera foarte confortabil. Dar cel mai important pentru mine - locurile pe care le-am vizitat. Mi-au placut popularele Moscova si Petersburg, insa Mandrogui, Kizhi si Goritsy m-au uns pe suflet.Am intrat in Rusia autentica, aceea pe care mi-am dorit intotdeauna sa o descopar, Rusia in care il puteai simti pe Tolstoi, cea care i-a dat nastere lui Mikhalkov si care a creat fascinantele (pentru mine) matrioska. Iar apusurile pe care le-am trait pe vasul de croaziera au o frumusete pe care imi este imposibil sa o pun in cuvinte. Daca vreti sa vedeti Rusia, va recomand din suflet sa alegeti varianta de Croaziera".

 • Cristina Banciu

  "Buna ziua, Ultima excursie efectuata cu Agetur a fost Iordania-Liban, 26 04.2019. Apreciez in mod deosebit: 1. itinerariul, care a vizat puncte deosebit de importante din punct de vedere istoric, cultural, geografic; 2. ghidul insotitor- d-na Natasa Gavrilescu, un desavarsit profesionist, cu un bagaj de cultura generala impresionant, spirit de organizare, initiativa, cumpatare, obiectivitate, meticulozitate! Datorita acestor 2 elemente, esentiale, de altfel, excursia a reprezentat un pas important pentru mine in ridicarea nivelului cultural,integrarea intr-un colectiv select si cunoasterea unor persoane deosebite ( d-na respectiva) astfel incat aduc acum felicitari organizatorilor si sugestia de a continua astfel de minunate experiente si de apela negresit la d-na Gavrilescu!"

 • Ramona Enegrila

  "Am cumparat de la Agetur un sejur in Antalya pentru familie (eu, sotul si cei doi copii). Am vrut ceva care sa se incadreze in bugetul pe care il aveam, dar sa avem si servicii de calitate, sa existe si activitati pentru copii, ca eu si sotul sa ne putem relaxa in timp ce ii stim pe copii in siguranta. Fetele de la Agetur au fost mai mult decat amabile. Ne-am gandit si ne-am razgandit de mai multe ori pentru ca am vrut sa fie bine pentru copii, sa nu se plictiseasca sa aiba destule activitati. Feteleau avut enorm de multa rabdare si ne-au trimis de fiecare data o oferta asa cum le-am cerut. Va multumim !"

 • Crina Schiopu

  "Am rezervat locul pentru circuitul India cu putina teama. Teama de lumea atat de diferita pe care urma sa o gasesc acolo.Adevarat, lumea Indiei este cu totul diferita de ce cunoastem si traim noi, europenii. Modul in care a fost organizat circuitul ne-a adus confort, pentru ca am fost cazati si am mancat asa cum suntem obisnuiti (sau intr-o maniera asemanatoare). Insa contactul cu realitatea lor este izbitor. Pentru mine, asa a fost. Am vazut cu ochii mei Fericirea unui om care isi petrece ziua descult, ducand in spate o ricsa si calatorii din ea, am vazut cum Fericirea este, asa cum noi vesticii tot repetam prin vorbe, "despre A FI, nu despre A AVEA". Pentru mine, calatoria in India a fost mai mult decat o simpla vacanta. A fost o experienta care mi-a deschis ochii, mi-a arat lumea altfel decat am vazut-o pana la acel moment."

 • Maria Enescu

  "Cel mai impresionant moment al excursiei a fost excursia la Cercul Polar. Am calatorit pe Dalton Highway, traversand fluviul Yukon, traversand pe podul E. L. Patton. Am fotografiat Finger Mountain, peisajele si ursii iesiti la plimbare. La apusul soarelui am ajuns la Cercul Polar si s-a declansat sesiunea foto de marcare a evenimentului. Pe drumul de intoarcere, ne insotesc luminile apusului, luna plina si aurora boreala. Momentul este priceless. Am revenit din aceasta calatorie cu un minunat sentiment de incantare, implinire si frumusete."

 • Elena Caramizeanu

  "Am fost cu Agetur in Australia in urma cu 3 ani, iar anul acesta am ales un circuit mai aproape de casa, in Italia. Pot sa va spun un lucru care mi-a placut in amandoua circuitele. Itinerariul este bine gandit, ai timp destul sa vezi obiectivele pe indelete, sa te bucuri de ele, sa intelegi ce vizitezi. Distantele intre destinatii sunt bine gandite, nu am avut frustrarea ca petrec mai mult timp in autocar decat la destinatie. Ghizii sunt de nota 10: bine pregatiti, cunostinte de enciclopedie, dar si foarte descurcareti. Nu am simtit micile situatii neprevazute care au aparut si ar fi putut sa ne dea programul peste cap. Adevarati profesionisti."