50px

Targul de Turism - Preturi excelente pentru Circuite Africa

14 - 17 Noiembrie 2019

De catre echipa Agetur / 4 noiembrie 2019

Targul de Turism 2019 | Preturi excelente pentru Circuite Africa

Va asteptam la Romexpo in perioada 14-17 noiembrie pentru a lua parte la Targul de Turism al Romaniei. Hai sa ne cunoastem! Ne gasiti in Pavilionul B1, Stand 104.

 

V-am pregatit circuite clasice indragite, dar si noutati spectaculoase in destinatii de pe tot globul. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem si sa-ti povestim despre reducerile de neratat pe care le-am creat cu drag pentru Circuitele anului 2020 si sa aflam mai multe despre preferintele tale! 

 

Unul dintre continentele pe care le tratam special atunci cand vine vorba de circuite diverse la pret excelent este Africa. 

 

Reduceri Circuite Africa - Targul de Turism 2019

 

1. Kilimanjaro - Expeditie pe Ruta Marangu

✈️ Plecare: 9 august 2020 | 10 zile

😻 Tarif: 2719 euro

πŸ‘€ Tariful are toate taxele incluse

🍲 5 nopti cazare in taberele din Parcul National Kilimanjaro cu 3 mese pe zi plus apa + 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3* in Moshi

 

Scopul calatoriei este acela de a cuceri Varful Uhuru, cu inaltimea de 5,895 m, cel mai inalt din Africa. Pentru a face acest lucru urmam Ruta Marangu, unul dintre cele mai usoare si populare trasee catre varf.

 

2. Etiopia - Acoperisul Africii

✈️ Plecare: 22 februarie 2020 | 10 zile

😻 Tarif:1859 euro

πŸ‘€ Tariful are toate taxele de aeroport si securitate incluse

🍲 8 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4* conform program

 

Etiopia este o tara fascinanta cu istorie straveche, iar acest circuit te poarta prin atractii, experiente inedite si obiective din Addis Abeba, Bahir Dar, Gondar, Lalibela sau Axum.

 

Se viziteaza Lacul Tana, Parcul National Simien, Muzeul Etnologic, amenajat in fostul Palat al Imparatului Haile Selassie, Muzeul National de Arheologie, superba Catedrala Ortodoxa Sfanta Treime si Mercato, cea mai mare piata in aer liber din Africa, complexul regal din Gondar, biserici monolitice, taiate in granit roz in sec.12, Biserica Sf. Maria din Sion (unde este pastrat Chivotul Legii, despre care se spune ca a fost furat din Templul din Ierusalim - cu voia lui Dumnezeu – si adus aici de regele Menelik I, care, conform legendei, era fiul regelui Solomon si al reginei din Saba) si multe altele.

 

3. Namibia - Odiseea Africana

✈️ Plecare: 21 aprilie 2020 | 12 zile

😻 Tarif Early Booking: 2449 euro

πŸ‘€ Taxe aeroport si securitate incluse

🍲 cazare 9 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*+ si 4* si lodge uri conform programului + 6 cine incluse conform program

 

Desertul Namib, Parcul National Etosha, vizita Centrului de Conservare a Gheparzilor "Cheetah", Palatul Ink, Dealul Indragostitilor si Parcul Naukluft sunt doar cateva dintre atractiile din itinerariu. 

 

4. Maroc - Perla orientala a Africii

✈️ Plecare: 25 martie 2020 | 9 zile

😻 Tarif: 1169 euro

πŸ‘€ Toate taxele incluse

🍲 7 nopti cu demipensiune in Maroc in hoteluri de 4* + 1 noapte cazare in corturi de berberi cu grup sanitar propriu in Desertul Sahara.

 

Se viziteaza orase fascinante precum Marrakech, Fez, Tanger, Azemmour, Casablanca, obiective din patrimoniul UNESCO: Ait Benhaddou, ruinele romane de la Volubilis, orasul fortificat El Jadida si Medina din Fez, palate, fortarete, moschei, piete ofertante, minuni ale naturii: gradini fermecatoare, vai pitoresti, desert auriu, paduri de neuitat, sate traditionale de berberi. 

 

5. Africa de Sud

 

Doritorii pot alege intre 2 variante de Circuit:

 

πŸ’› Optiunea A: Circuit in Africa de Sud & Sejur in SUN CITY 

πŸ’™ Optiunea B: Circuit in Africa de Sud si Excursie in Zambia la Cascadele Victoria

 

In primele 8 zile ale circuitului, grupul are acelasi program. In functie de optiunea aleasa (A sau B), difera ultimele 3 zile. Turistii care aleg Optiunea A, merg in Sun City. Turistii care aleg Optiunea B, viziteaza Cascadele Victoria, in Zambia, impreuna cu insotitorul de grup.

 

A. Africa de Sud & Sejur Sun City

✈️ Plecare: 30 aprilie 2020 | 12 zile

😻 Tarif Early Booking: 2249 euro

πŸ‘€ Taxele de zbor si securitate incluse

🍲 cazare 10 nopti cu mic dejun in camera dubla, in hoteluri/lodgeuri de 3-4* + 1 pranz si 2 cine conform program

 

B. Africa de Sud & vizita la Cascadele Victoria

✈️ Plecare: 30 aprilie 2020 | 12 zile

😻 Tarif Early Booking: 2999 euro

πŸ‘€ Taxele de zbor si securitate incluse

🍲 cazare 10 nopti cu mic dejun in camera dubla, in hoteluri/lodgeuri de 3-4* + 1 pranz si 2 cine conform program

 

***

Agetur aduce pentru anul viitor la Targul de Turism propuneri indraznete si inedite pentru iubitorii de calatorii si vacante. Calatoria pe Kilimanjaro, excursiile in Namibia si Etiopia, experienta transsiberiana sunt doar cateva dintre propunerile noastre.

 

Pe langa noutatile incitante, venim in continuare, cu circuitele clasice Agetur, precum variantele multiple pentru explorarea Americii de Nord, Americii de Sud, Australiei, Asiei si… absolut tot restul lumii. Sejururile exotice in Mexic, Republica Dominicana, Thailanda, Maldive, Panama si nu numai fac parte din portofoliul vacantelor premium Agetur.

 

Agetur este una dintre primele agenΘ›ii din România, fondatΔƒ în 1990, cu 29 de ani de activitate si experienta in industria ospitalitatii.

 

Echipa Agetur este specializata in organizarea de circuite pe toate continentele lumii. Calatoriile echipei in cele mai indepartate destinatii, parteneriatele stabile cu ghizi locali asigura faptul ca vacantele Agetur includ tot ce este mai important in fiecare cultura.

 

In cadrul Circuitelor Agetur oferta este prezentata 100% transparent, fara taxe ascunse, toate serviciile incluse si neincluse sunt la vedere. De asemenea, cazarile din programele Agetur sunt pozitionate in zone strategice, cat mai central sau mai aproape de obiectivele turistice din program. 

 

Hai sa ne cunoastem! Ne vedem in perioada 14-17 noiembrie la Romexpo in Pavilionul B1, Stand 104.