20px
50px

Agetur la Targul de Turism de la Romexpo

14 - 17 Noiembrie 2019

De catre echipa Agetur / 4 noiembrie 2019

Te asteptam la Romexpo in perioada 14-17 noiembrie pentru a lua parte la Targul de Turism al Romaniei. Hai sa ne cunoastem! Ne gasesti in Pavilionul B1, Stand 104.

 

Ti-am pregatit circuite clasice indragite, dar si noutati spectaculoase in destinatii din Europa, Asia, America, Africa si chiar Australia si Noua Zeelanda. Suntem nerabdatori sa-ti povestim despre tarifele promotionale pe care le-am creat cu drag pentru Circuitele anului 2020 si sa aflam mai multe despre preferintele tale! 

 

Alte informatii despre Targul de Turism al Romaniei 2019

Program de vizitare:

 

14, 15 si 16 noiembrie 2019: interval orar 10.00-18.00

17 noiembrie 2019: interval orar 10.00-16.00

 

Bilet intrare 

 

Adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

 

Parcare: 5 ron/ora

 

Oferta Agetur - Targul de Turism al Romaniei 2019

 

Agetur aduce pentru anul viitor propuneri indraznete si inedite pentru iubitorii de calatorii si vacante. Calatoria pe Kilimanjaro, excursiile in Namibia si Etiopia, experienta transsiberiana sunt doar cateva dintre propunerile noastre.

 

Pe langa noutatile incitante, venim in continuare, cu circuitele clasice Agetur, precum variantele multiple pentru explorarea Americii de Nord, Americii de Sud, Australiei, Asiei si… absolut tot restul lumii. Sejururile exotice in Mexic, Republica Dominicana, Thailanda, Maldive, Panama si nu numai fac parte din portofoliul vacantelor premium Agetur.

 

Agetur este una dintre primele agenții din România, fondată în 1990, cu 29 de ani de activitate si experienta in industria ospitalitatii.

 

Echipa Agetur este specializata in organizarea de circuite pe toate continentele lumii. Calatoriile echipei in cele mai indepartate destinatii, parteneriatele stabile cu ghizi locali asigura faptul ca vacantele Agetur includ tot ce este mai important in fiecare cultura.

 

In cadrul Circuitelor Agetur oferta este prezentata 100% transparent, fara taxe ascunse, toate serviciile incluse si neincluse sunt la vedere. De asemenea, cazarile din programele Agetur sunt pozitionate in zone strategice, cat mai central sau mai aproape de obiectivele turistice din program. 

 

Hai sa ne cunoastem! Ne vedem in perioada 14-17 noiembrie la Romexpo in Pavilionul B1, Stand 104.