REVELION 2020 MOSCOVA

MISTERIOSUL SUFLET RUS

 
Transport
Perioada 28.12.2019 - 2.01.2020
 
899
pers. / camera dubla

Ziua 1. BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:00, pentru imbarcare pe zborul  cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Transfer la hotel Izmailovo Delta  4* sau similar. Seara va invitam intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup, in PiataRosie, pentru a ne bucura de spectacolul luminilor de iarna, Moscova fiind unul dintre cele mai spectaculoase orase din lume in aceasta perioada a anului. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 2. MOSCOVA 

Mic dejun. Vom incepe exploarea fascinantei metropole cu un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, etc). Vizita orasuluicontinua cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit (bilete incluse), atractie turistica faimoasa, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecareistatii.  Cazare in Moscova la hotel Izmailovo Delta 4* sau similar. 

Ziua 3. MOSCOVA - SERGHIEV POSAD
Mic dejun. Ziua de azi incepe cu o vizita la SerghievPosad, aflat in patrimoniul UNESCO, lacasul sacru al bisericii ortodoxe ruse, unde vom putea vizita Manastirea Sfintei Treimi, Academia de Teologie si muzeul. 
Seara, optional, puteti participa la un spectacol folcloric traditional. Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4*sau similar.

Ziua 4. MOSCOVA –KREMLIN & GALERIILE TRETYAKOV

Mic dejun. Dimineata, turul Kremlinului – prestigiosul centru istoric al puterii tarilor rusi si resedinta oficiala actuala a presedinteluiFederatiei Ruse, o cetate de forma triunghiulara cu 20 de turnuri, fondata in anul 1156 de printul Iuri Dolgoruki. In incinta Kremlinului vom putea admira Palatul Congreselor, Piata Senatului, Arsenalul, cladirile Senatului, resedintaPresedinteluiFederatiei Ruse, clopotul si tunul Tarilor Rusi, Piata Catedralei cu catedrala Inaltarii, catedrala Arhanghelului si catedrala Bunei Vestiri. Vizita de azi continua cu Galeriile Tretyakov- Tezaurul National de Arta al Rusiei.Cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului (optional)! La Multi ani 2020!Cazare la hotel Izmailovo Delta 4* sau similar. 

Ziua 5.  MOSCOVA 

Mic dejun. Timp liber la dispozitiepentru vizite individuale in Moscova. Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4*sau similar.

Ziua 6.  MOSCOVA-BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza va invitam intr-o frumoasa croaziera pe raul Moscova, prilej de a admira bijuteriile orasului, de data aceasta dintr-o alta perspectiva: Kremlinul,Catedrala Sf. Vasile (Catedrala Pokrovsky) si ManastireaNovospassky.Transfer la aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo pentru imbarcare zbor de intoarcere in tara, decolare la ora 21:10 cu destinatia Bucuresti. Sosire la ora 23:25.

SERVICII INCLUSE

Ø  zboruri Bucuresti – Moscova - Bucuresti

Ø  taxe de aeroport si securitate

Ø  autocar/minibus local, licentiat, pe durata traseului si a transferurilor

Ø  cazare 5 nopti cu mic dejun inclus la hotel 4* Izmailovo Delta sau similar

Ø  tururi de oras in Moscova conform programului, cu metroul

Ø  vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali

Ø  intrarile la obiectivele turistice conform programului:

Ø  asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie)

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

28 Decembrie

899€

200€NOTE
 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti).

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.

Grup minim  20 pers. Tarif calculat pentru un grup de minim 20 pers.

Pentru un grup format din 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 105 €/pers.

Ultimul prag de reducere Early Booking este valabil pana la 31.07.2019

SERVICII NEINCLUSE

Ø  cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului Izmailovo Delta (racoritoare, sampanie, cina tip bufet, spectacole si cadouri surpriza): 145€

Ø  taxa de viza si procesare pentru Rusia: aprox280 Ron (se achita la depunerea actelor la Amasbada);

Ø  asigurarea medicala speciala pentru obtinere viza: 53 RON (se achita la momentul depunerii actelor la Ambasada);

Ø  bacsiisuri 5 €/pers/zi pentru soferi si  ghizi locali;

Ø alte servicii decat cele mentionate in program.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

Ø   Spectacol folcloric traditional (include transferuri, intrare,insotitor):65 €

Ø   Croaziera pe rau in Moscova (transferuri, insotitor):69 €

Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:

MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero)

-  Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau

SUD EST: (firma Direct Aeroport)

-  Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda

CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport)

 -  Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

 

ORAR DE ZBOR (compania Aeroflot) - ore locale:

28-Dec

Bucuresti

12:25

Moscova

16:30

02-Ian

Moscova

21:10

Bucuresti

23:25

                     

🏨 Hotel Izmailovo Delta  4*

 

Acest hotel de 4 stele este situat în apropiere de Parcul Izmailovsky din Moscova și pune la dispoziție 19 săli de conferințe. Stația de metrou Partizanskaya se află la 300 de metri.

Camerele hotelului Izmailovo Delta sunt mobilate simplu și includ TV prin satelit, cutie de valori și zonă de lucru. Unele camere sunt prevăzute cu o zonă de relaxare separată. Fiecare baie este dotată cu o cadă, papuci, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul hotelului servește mâncăruri rusești și internaționale. Izmailovo Delta oferă, de asemenea, WiFi gratuit și un centru de fitness. Pentru confortul oaspeților, hotelul pune la dispoziție un birou de schimb valutar şi un bancomat.

Centrul orașului Moscova se află la 15 minute de mers cu metroul, iar Centrul de Expoziții Crocus City este situat la 40 de minute de mers cu metroul.

 

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup  minim  persoane. In cazul in care nu se intrunestenumarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarelepenalitati calculate din valoarea totala a excursiei:

a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 75 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inainteainceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile  pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:

a. 50 % daca retragerea se face  pana in 60 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 80 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inainteainceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:

a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inainteainceperii excursiei;

c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inainteainceperii excursiei;

d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice. 

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauzamodificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.                                                               

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putandapareaintarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauzaconditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei AGETUR, exonereazaagentia de la orice raspundere. Turistilorcarora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist ilprimeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).  Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamanainainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu  poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isifaca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotararejudecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminariicalatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminariicalatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite auobligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoriacetatenilor romani in strainatate,accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.rosau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeascaConditiile Generale de Participare.

 

 

 

 

Cere Oferta