50px

Revelion 2020 - Cum sa alegi si cum sa faci diferenta

De catre echipa Agetur / 7 septembrie 2019

Daca te-ai gandit sa petreci de Revelion intr-o alta tara, exista cateva lucruri de care trebuie sa ai grija atunci cand alegi un astfel de pachet printr-o agentie de turism. 

 

Vom vorbi in continuare despre cateva dintre provocarile pe care le ai inainte de a rezerva vacanta mult visata pentru noaptea dintre ani. 

 

4 lucruri de luat in considerare inainte de a alege Circuitul de Revelion

 

1. Ai grija la taxele suplimentare

 

De foarte multe ori, ofertele de Revelion peste care te uiti ascund anumite taxe de care esti informat doar in ultimul moment. Daca la inceput tariful poate parea senzational de ieftin, acesta poate creste neasteptat in functie de anumite taxe (transport, securitate, etc.) chiar si cu sume mari, precum 1500 euro. 

 

Asa ca cel mai bine ar fi sa te uiti de la inceput la detaliile legate de taxe si, pentru siguranta ta, chiar sa intrebi daca toate taxele suplimentare sunt incluse in tarif. 

 

Daca alegi una dintre ofertele Agetur, inclusiv cele de Revelion, nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere. Toate taxele sunt incluse in pretul afisat, motto-ul nostru fiind chiar "fara taxe ascunse".

 

2. Atentie la serviciile incluse in tariful afisat

 

Inainte de a face rezervarea finala arunca un ochi si peste urmatoarele aspecte: conditii de cazare, cate si ce mese pe zi sunt incluse in tarif. Afla cate stele are hotelul si eventual cauta informatii pe internet despre acestea pentru a-ti face o idee despre camera in care-ti vei petrece noaptea dintre ani.

 

Uita-te cu atentie la ce obiective sunt incluse in itinerariu si daca intrarile la aceste obiective sunt incluse in tariful prezentat la inceput. De asemenea, e important sa stii daca in cadrul acestor vizite vei avea insotitor roman si ghid local. 

 

In cadrul Circuitelor Agetur, oferta este prezentata 100% transparent, in paginile dedicate fiind scrise explicit toate aspectele enumerate mai sus, serviciile incluse si neincluse in excursii. De asemenea, toate ofertele noastre includ asigurarea medicala + storno asociate calatoriei. 

 

3. Cina de Revelion este inclusa in pret?

 

Cum excursia pe care ai ales-o este programata in jurul Revelionului, ar fi bine sa stii de la inceput daca cina si petrecerea de Revelion sunt incluse in tarif. 

 

Daca raspunsul este afirmativ, intereseaza-te ce inseamna aceasta petrecere de Revelion si care ar fi programul precum si meniul acesteia. Daca cina nu este inclusa in pret, poti intreba care sunt alternativele posibile pentru a petrece noaptea dintre ani. 

 

4. Pozitionarea hotelului

 

Totodata, locul in care este amplasat hotelul in care vei sta este foarte important. Cu cat acesta este pozitionat mai central cu atat vei avea parte de mai multe avantaje, cum ar fi drumul scurt pe care va trebui sa-l parcurgi pana la diverse obiective turistice sau poti lua pulsul locului chiar din inima orasului. 

 

***

 

Circuitele Agetur inca disponibile pentru Revelionul 2020 au urmatoarele destinatii: Georgia, Moscova si Africa de Sud, cu 2 optiuni de final al traseului (Sejur Sun City sau Cascadele Victoria - Zambia, despre care am povestit pe larg aici).

 

Dupa cum spuneam, in toate aceste Revelioane oferite de Agetur taxele sunt incluse in tariful afisat, iar toate serviciile incluse si neincluse sunt la vedere.