Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Egnatia Palace este un hotel de 4 stele care dispune de toate avantajele unui city hotel in centrul acestuia, oferind totodata comforturile unui spa resort. Hotelul se afla la intersecția strazilor Egnatia și Mitropoliti Ghenadiu, in centrul Thesalonikului intr-unul dintre cele mai frumoase cladiri in stil art deco, a deceniului 30. Si deoarece Thesalonikul este un oras plin de viata, merita sa il cercetati sa luati habar de tavernele, uzeriile, cafenelele si desihur magazinele lui. Savurati cafeaua dumneavoastra și plimbarea dumneavoastra pe litoralul din Thesaloniki care are vederea spre golful Thermaiku și Turnul Alb.
Localizare: Egnatia Palace este situat in centrul orasului Salonic, langa Piata Aristotelous si chiar langa golful Salonic si are vedere la piața veche din Salonic. Piata romana: 600m, Statia de autobuz Macedonia: 2,5km, Aeroportul Macedonia: 16 km, Gara: 2,1km, Portul: 1,3km, Centrul expozitional international din Thesalonik: 1,7km,Turnul Alb: 1,2km, Kamara: 650m, Universitatea Macedonia: 900m.
Dotari camere: Egnatia Palace ofera cazare cu dotari moderne și facilitați excelente. Exista o varietate de camere confortabile si spatioase, cu facilitati precum aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par si minibar.
Facilitati hotel: Oaspeții se pot relaxa intr-o sauna sau pot vizita centrul de spa și wellness al hotelului, care include baie de aburi, sauna și canapele incalzite. Personalul amabil ofera asistența nonstop la recepție și poate aranja inchirieri auto. Hotelul are o sala și o gradina pe acoperiș, care este ideala pentru gazduirea de conferințe, intalniri și evenimente speciale. Puteți beneficia de acces ușor la locuri precum biserica bizantina a Sf. Dimitrios și baile turcești de aburi. Savurați o cafea delicioasa langa Turnul Alb sau mergeți direct la zona golfului.
Tip masa: mic dejun
Website: www.egnatiapalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.