INDIA - TRIUNGHIUL DE AUR & GOA

 
Transport
Perioada 19.09.2020 - 28.09.2020
 
1519
pers. / camera dubla

Ziua 1. BUCURESTI – NEW DELHI

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Doha. Dupa escala, zbor in conexiune spre India. Sosim in New Delhi ora 02:00. Dupa traditionalul „Swagat” (Urarea de bun venit) si indeplinirea formalitatilor vamale, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. NEW DELHI – O MIE DE ANI DE ISTORIE

Mic dejun. Incepem vizitarea orasului Delhi, cu Moscheea Jama Masjid (Moscheea de Vineri) din gresie rosie si marmura alba, cea mai mare moschee din India si un important loc pentru musulmanii din Delhi. Continuam apoi cu faimoasa piata Chandni Chowk, una dintre principalele piete din Delhi, vizitam vizitam memorialul Raj Ghat, locul de incinerare al lui Mahatma Ghandhi, Parintele Natiunii, Palatul Prezidential (exterior), Parlamentul si Poarta Indiei (memorial ridicat in cinstea eroilor cazuti in primul razboi mondial). Incheiem vizitele cu Minaretul Qutub (cel mai intalt din intreaga Indie). Cazare la acelasi hotel in Delhi.

Ziua 3. NEW DELHI – JAIPUR

Mic dejun. Plecare spre Jaipur, capitala Rajasthanului, cunoscut si sub denumirea de „Orasul roz al desertului”, este unic prin forturi fabuloase si palate uluitoare, care sunt dovada vie a unui trecut regal bogat si impresionant. Pe stradutele aglomerate din oras veti intalni localnici imbracati traditional (femei invesmantate in sari-uri si barbati cu turbane multicolore), dar si numeroase magazine care va ofera o multitudine de produse. Seara, optional, participare la un extraordinar spectacol de dansuri indiene „Rajasthani” (cina inclusa). Cazare in Jaipur. 

Ziua 4. JAIPUR – ORASUL ROZ  AL DESERTULUI

Dupa micul dejun, incepem explorarea orasului, construit cu strazi drepte si intersectii perpendiculare. Vizitam maietuosul fort Amber, fosta capitala regala, unde ajungem calarind pe spatele unui elefant(alternativ se poate urca cu ajutorul jeep-urilor) pana in varful dealului impadurit. Apoi vizitam Hawa Mahal - Palatului Vanturilor, a carui fatada are 953 ferestre, prin care doamnele curtii puteau sa observe agitatia orasului, fara a fi vazute. Continuam cu palatul Maharajahului (City Palace) in fata unei panorame montane impresionante si Observatorul astronomic Jantar Mantar (datand din sec 18). Cazare la acelasi hotel in Jaipur.

Ziua 5. JAIPUR – ABHANERI VILLAGE – FATEHPUR SIKRI – AGRA

Mic dejun. Plecare spre Agra cunoscut si sub denumirea de « Orasul Imparatilor ». Pe traseu, vom face opriri la Abhaneri, situat in apropiere de Jaipur, faimos pentru „fantana” sa antica , cu trepte sapate in pereti, ce permit accesul la rezerva de apa din pamant. Urmatoarea oprire o vom face la Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar, situata la 35 km de Agra, o capodopera din marmura cu ruine bine pastrate ce includ palatul si moscheea regala Jama Masjid, in care este inmormantat sfantul sufist Shaikh Salim Chisti. Se spune ca Akbar l-a vizitat pe sfant in acest loc, atunci cand isi dorea un mostenitor. I s-a spus ca va avea trei fii, iar atunci cand cuvintele sale s-au adeverit, Akbar si-a ales Sikri drept capitala. Continuam drumul spre Agra, sosire si cazare. 

Ziua 6. AGRA – Taj Mahal

Mic dejun. Vom vizita renumitul Taj Mahal, eternul monument al dragostei, construit in prima jumatate a sec.17 de imparatul Shahjahan, in cinstea iubitei sale sotii, Mumtaz Mahal (monument inscris pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO in 1983). Continuam vizita cu Fortul Agra, construit in a doua jumatate a sec.16, in timpul imparatului Akbar (UNESCO 1983). Fortul a fost resedinta principala a imparatilor din dinastia Mughal pana in 1638, cand capitala a fost mutata la Delhi. In incheiere, vom vizita si o fabrica de marmura, prilej de a invata despre “Pietradura”, o tehnica veche de prelucrare a marmurei. Transfer la hotel si cazare in Agra. 

Ziua 7. AGRA – NEW DELHI – GOA

Dupa micul dejun, plecam catre New Delhi pentru zborul spre Goa. Sosire in Goa si transfer la hotel. Cazare Goa. 

Ziua 8. GOA

Mic dejun. Astazi vizitam partea de nord a statului Goa, cu numeroasele sale plaje (Calangute, Dauna Paula, Miramar, Baga Beach), dar si vechea Goa (Velha Goa), unde vom vedea cateva biserici si manastiri incluse pe lista UNESCO in 1986: Bazilica Bom Jesus, Manastirea Francisc de Assisi, Catedrala, Bisericile Sfantul Cajetan si Sfanta Monica etc. Cazare Goa.

Ziua 9. GOA – FOUTAINHAS (PANJIM)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita cartierului Foutainhas din Panjim, capitala statului Goa si plantatia de condimente Nandanvan unde vom servi masa de pranz. Ne intoarcem spre Goa in cursul dupa-amiezii. Cazare la acelasi hotel pana la miezul noptii. Transfer la aeroport pentru zborul catre Doha la ora 03:50.

Ziua 10. DOHA - BUCURESTI

Sosire in Doha in cursul diminetii si zbor in conexiune spre Bucuresti, sosire ora 11:55.

SERVICII INCLUSE

Ø  zboruri Bucuresti - Delhi; Goa - Bucuresti;

Ø zbor local New Delhi - Goa;

Ø taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale si locale; 

Ø intrarile la obiectivele turistice din program;

Ø autocar / minibus local, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;

Ø 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 5* (late check-out in ultima noapte);

Ø plimbare cu elefantul in Jaipur (alternativ cu jeep-ul);

Ø vizitele conform programului cu ghizi locali si insotitor roman pe toata durata circuitului;

Ø BONUS: asigurare medicala si storno!

Ø BONUS: transferuri la / de la aeroportul Henri Coanda!

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

19 Septembrie

Early Booking: 1419€

255€

 

NOTE 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti).

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.

Grup minim 20 persoane. Pentru un grup de 15 – 19 persoane se va achita un supliment de 85 €.

Tariful de Early Booking este valabil pana la 22.11.2019.

SERVICII NEINCLUSE

Ø bacsisurile obligatorii pentru soferi, ajutori de soferi, ghizi locali (se achita insotitorului de grup): 5 €/pers/zi;

Ø taxa de viza si procesare India: ~80 € (se va achita la depunerea documentelor pentru viza);

Ø supliment 7 cine: 95 €

Ø excursiile si activitatile optionale;

Ø alte servicii decat cele mentionate in program.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

Ø   1. Spectacol cultural „Rajasthani” cu cina in Jaipur (include intrarea, transferuri, cina, insotitor): 65 €;

Ø  2. Vizita cartierului Foutainhas (Panjim) si plantatia de condimente (include transferuri, insotitor, pranz): 95 €; 

 

Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:

MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero)

-  Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau

SUD EST: (firma Direct Aeroport)

-  Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda

CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport)

 -  Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

 

ORAR DE ZBOR (compania KLM / Airfrance) - ore locale:

 


19-Sep

Bucuresti


Doha

12:55


19:45

Doha


Delhi

17:40


01:55 (20-Sep)


28-Sep

Goa


Doha

03:50


06:50

Doha


Bucuresti

05:20


11:55

 

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup  minim  persoane. In cazul in care nu se intrunestenumarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarelepenalitati calculate din valoarea totala a excursiei:

a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 75 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inainteainceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile  pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:

a. 50 % daca retragerea se face  pana in 60 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 80 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inainteainceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:

a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inainteainceperii excursiei;

c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inainteainceperii excursiei;

d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice. 

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauzamodificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.                                                               

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putandapareaintarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauzaconditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei AGETUR, exonereazaagentia de la orice raspundere. Turistilorcarora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist ilprimeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).  Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamanainainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu  poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isifaca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotararejudecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminariicalatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminariicalatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite auobligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoriacetatenilor romani in strainatate,accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.rosau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeascaConditiile Generale de Participare.

Cere Oferta

Va rugam sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre. Multumim!