FILIPINE - MANILA & SEJUR BORACAY

 
Transport
Perioada 21.03.2020 - 30.03.2020
 
1999
pers. / camera dubla

Ziua 1. BUCURESTI – MANILA

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Manila, via Doha. Noapte in avion.

Ziua 2. MANILA

Sosire in capitala Filipinelor, Manila in cursul dupa amiezii. Bine ati venit in “Perla Orientului”! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare in Manila la hotel 4* Golden Phoenix sau similar.

Ziua 3. MANILA – VILA ESCUDERO “EXCURSIE IN FILIPINELE TRADITIONAL”

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Villa Escudero – o plantatie de palmieri de cocos infiintata la 1880 de Don Placido Escudero, transformata  ulterior intr-unul dintre cele mai  importante obiective turistice din Filipine. Este locul cel mai potrivit pentru a explora zona rurala a Filipinelor, istoria coloniala moderna, gastronomia traditionala, cat si frumusetile naturii intr-o excursie de o zi.

(transferuri incluse, insotitor vorbitor de limba romana, plimbare cu Jeepney, plimbare cu carul cu boi, plimbare cu pluta din bambus pe rau, pranz traditional la cascada, bird watching, vizita muzeu Villa Escudero, spectacol traditional filipinez).

Ziua 4. MANILA - BORACAY

Mic dejun. Check-out de la hotel si tur de oras in Manila, cu vizite la zona moderna, districtul financiar, orasul Makati, parcul Rizal sau Luneta,  este un parc urban ce dateaza din era coloniala spaniola si a fost declarat ulterior momument istoric.

Turul de oras continua cu zona de promenada pe faimosul bulervard  Roxas, apoi ajungem in “Intramuros”, “ intre ziduri” Walled City  reprezinta zona istorica a metropolei inconjurata de ziduri si care dateaza din perioada imperiului colonial spaniol. Aici vom putea admira fortificatiile spaniole imperiale si biserici catolice de secol XVI. Vizite la Cimitirul american, Rizal Parc, Fort Santiago, San Agustin si catedrala Manila.

Transfer la aeroportul domestic pentru zborul spre Boracay, via Caticlan. Bine ati venit in Paradis ! Transfer la hotel Henann Regency Resort 4*+ sau similar.

Ziua 5. BORACAY

Mic dejun. Boracay este renumita pentru plajele sale cu nisip alb, apele turcoaz, recent beneficiind de una dintre cele mai mari campanii de ecologizare din lume, fiind inchisa turistilor pentru o perioada de cateva luni. Insula a renascut dupa aceasta actiune si se pare ca mii de turisti au revenit pentru a se bucura de frumusetea locului. Cazare hotel Henann Regency Resort 4*+ in Boracay.

Ziua 6. BORACAY

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional, croaziera in jurul insulei Boracay cu pranz inclus. Cazare hotel Henann Regency Resort 4*+ in Boracay.

Ziua 7. BORACAY

Mic dejun. Timp liber in Boracay pentru relaxare, plaja si activitati nautice. Cazare hotel Henann Regency Resort 4*+ in Boracay.

Ziua 8. BORACAY – MANILA - TAGAYTAY

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in Manila. Transfer la hotel pentru check in urmat de  timp liber pentru cumparaturi sau optional, excursie in orasul Tagaytay, situat la aproape 800m altitudine, cu o panorama asupra vulcanului omonim. Vizita la Palace in the sky, una dintre fostele case ale presedintelui Ferdinand Marcos. En route, se va vizita biserica San Jose din Las Pinas, construita din chirpici  si roci vulcanice.

Aici se afla o orga construita aproape in intregime din lemn de bambus, de catre un preot  spaniol, Diego Cera, in sec. al XIX-lea. Continuam cu vizita la fabricile care produc unicele vehicule “jeepney” folosite pentru transportul in comun care au fost adaptate dupa jeep-urile americane. Daca timpul permite, se va face si o scurta vizita la o plantatie de cafea sau ananas din zona. Pranz intr-un restaurant local (inclus) si intoarcere in metropola filipineza. Cazare hotel in Manila.

Ziua 9. MANILA  – BUCURESTI

Mic dejun matinal. Transfer la aeroport  pentru zborul de intoarcere in tara via Doha. Sosire in Bucuresti, Henry Coanda in cursul serii.

SERVICII INCLUSE

Ø  transport avion Bucuresti - Manila - Bucuresti;

Ø transport avion Manila - Boracay;

Ø taxele de  aeroport pe toate zborurile;

Ø transferuri si transport cu minibus / autocar  licentiat pe durata traseului;

Ø 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* in Manila si Boracay;

Ø vizitele cuprinse in program cu insotitor roman pe toata durata traseului;

Ø asigurarea medicala si storno *valoare storno asigurata – pana la 8500 lei / calatorie);

Ø asistenta turistica in limba romana pe intreaga durata a programului.

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

21 Martie

1999€

519€

 

NOTE 

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti) si 50% la excursiile optionale.

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.

Tarif calculat pentru 20 pers. Pentru un grup 15-19 pers.suplimentul va fi de 135 eur/pers.

Ultimul prag de Early Booking este 01.09.2019.

SERVICII NEINCLUSE

Ø excursiile optionale;

Ø intrarile la obiectivele turistice vizitate;

Ø alte servicii decat cele mentionate.   

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

Ø   Excursie de o zi in Tagaytay (transfer, ghid  local, pranz inclus, insotitor roman) - 69 € / pers;

Ø Excursie la Villa Escudero (transferuri, insotitor vorbitor de limba romana, plimbare cu Jeepney, carul cu boi, plimbare cu pluta din bambus, pranz traditional la cascada, Muzeul de Istorie) - 119 € / pers;

Ø Croaziera in jurul insulei Boracay (pranz inclus) - 69 € / pers.

*Pachet 3 excursii optionale - 229 € / pers.

 

 

Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:

MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero)

-  Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau

SUD EST: (firma Direct Aeroport)

-  Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda

CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport)

 -  Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

 

ORAR DE ZBOR (compania Qatar Airways) - ore locale:

 


21-Mar

Bucuresti


Doha

23:30


08:00

Doha


Manila

05:15 (22-Mar)


21:40 (22-Mar)


30-Mar

Manila


Doha

09:15


15:30

Doha


Bucuresti

14:00


20:35

 

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup  minim  persoane. In cazul in care nu se intrunestenumarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarelepenalitati calculate din valoarea totala a excursiei:

a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 75 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inainteainceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile  pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:

a. 50 % daca retragerea se face  pana in 60 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 80 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inainteainceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:

a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inainteainceperii excursiei;

b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inainteainceperii excursiei;

c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inainteainceperii excursiei;

d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inainteainceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice. 

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauzamodificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.                                                               

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putandapareaintarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauzaconditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei AGETUR, exonereazaagentia de la orice raspundere. Turistilorcarora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist ilprimeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).  Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamanainainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu  poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isifaca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotararejudecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminariicalatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminariicalatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite auobligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoriacetatenilor romani in strainatate,accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.rosau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeascaConditiile Generale de Participare.

Cere Oferta