Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Concurs Agetur

Organizatorul concursului este SC Agetur SRL, persoana juridica romana cu sediul social in Focsani, strada Stefan cel Mare, nr. 13, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J39/596/1991, avand CUI RO1446215, reprezentată prin Dl. Horhocea Dragos în calitate de Administrator. Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare Regulament Oficial). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe pagina de internet a organizatorului. Reguli pentru participarea la concurs 1. Participantii trebuie sa urce imaginea / filmuletul pe pagina proprie de Facebook, cu textul #ConcursAgetur Imaginea sau videoul trebuie sa respecte urmatoarele conditii: - sa fie facut/a in una dintre calatoriile participantului - sa contina un peisaj natural din destinatia de vacanta - un cadru cu natura, flori, culoare. 2. Optional, poate sa trimita catre Agetur adresa de e-mail intr-un mesaj privat pe Facebook, pentru a primi oferte de vacante. Premiile Premiile sunt oferite de Agetur impreuna cu Quasar Locurile 1, 2 si 3 castiga cate un troler. Locul 1, troler roz >> https://bit.ly/2YnbL6W Locul 2, troler mov >> https://bit.ly/2TXUm6n Locul 3, troler negru >> https://bit.ly/2TvaU0x Ca premii de consolare, oferim 20 etichete de bagaj >> https://bit.ly/2YoT6b3 Perioada Concursul se desfasoara in perioada 26 martie – 5 aprilie 2019. Castigatorii Vor fi declarate castigatoare imaginile / filmulete cu cele mai multe like-uri, in ordine descrescatoare, care respecta cerintele concursului si pot face dovada autenticitatii fotografiei / videoului (faptului ca apartine participantului care a postat-o)

Utilizatorii suspectaţi de către Organizator că au trişat pe durata concursului (au folosit generatoare de like-uri sau fotografii peluate de pe internet) vor fi descalificaţi. Castigatorii vor fi anuntati pe 6 aprilie si vor fi contactati prin mesaj privat pe Facebook Messenger. In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 24 de ore de cand a fost anuntat, premiul va fi re-alocat urmatoarei imagini / video cu cel mai mare numar de aprecieri.