50px

Circuit Thailanda - Atractii de neratat

De catre echipa Agetur / 17 iulie 2019

Te vei indragosti de Thailanda, Tara Surasului, datorita istoriei si culturii sale, a oamenilor prietenosi, zambitori si ospitalieri, a templelor sale stralucitoare, a orhideelor si a plajelor tropicale imprejmuite de palmieri.

 

Daca alegi un Circuit in Thailanda exista cateva atractii principale. Iti recomandam sa nu le ratezi. Toate acestea sunt incluse si in cadrul Circuitului Agetur cu opriri in Thailanda, Singapore si Malaezia

 

Vezi mai multe detalii despre Circuit >>

 

Thailanda - Ce vizitam

 

Bangkok

 

Capitala Thailandei este cel mai cosmopolit si viu oras din aceasta tara. 

 

Numit si Orasul Ingerilor, Bangkok este un oras de peste 8 milioane de locuitori cu strazi inguste sau mai largi imprejmuite deseori de zgarie-nori, poduri impresionante, barcute traditionale care navigheaza pe canalele raului Chao Phraya, piete aglomerate pline cu bunatati, statui dichisite Buddha sau temple colorate si marete.

 

Apropo de temple. Circuitul oferit de Agetur include in itinerariu si vizitarea urmatoarelor constructii de acest tip: 

 

Templul lui Buddha din Aur (Wat Traimit)

 

> Principala atractie a acestui templu este reprezentata de o statuie de aur a lui Buddha, sculptata gratios, ce masoara 3 metri si cantareste 5.5 tone. Privelistea fascinanta si uimitoare a templului, intr-un mediu linistit si plin de pace departe de agitatia obisnuita a orasului nu trebuie ratata.

 

 Templul lui Buddha lungit (Wat Pho)

 

> Templul incorporeaza o multime de superlative: impresionanta si enorma statuie a lui Buddha lungit si sprijinit intr-o mana, cea mai mare colectie de imagini cu Buddha din Thailanda si cel mai vechi centru de invatamant. Tot aici se afla si cea mai renumita scoala de masaj traditional din Thailanda.

 

Templul de Marmura (Wat Benchamabophit)

 

> Confectionat la sfarsitul secoului trecut din marmura alba importata din Italia, templul detine astazi o colectie speciala de statuete din bronz ale lui Buddha. 

 

Turul prin Bangkok nu se poate termina fara o vizita la Rose Garden, un frumos parc tropical unde poti asista la un spectacol cultural realizat in stil traditional thailandez. De asemenea, iti recomandam sa explorezi Piata Plutitoare Damnoen Saduak, un oras lacustru strabatut de canale labirintice, unde thailandezii vor incerca sa-ti vanda produse cu specific local din barcile incarcate pana la refuz.

 

Ayuthaya

 

Ayuthaya este un oras istoric, cosmopolit si bogat, in care se imbina modernul cu enigmaticele ruine ale numeroaselor temple antice. 

 

Palatul Bang Pa-In, fosta resedinta de vara a regelui Raman al V-lea, este inconjurat de gradini vaste, intinse pe o suprafata de 19 hectare. Parcul Istoric, localizat pe o insula inconjurata de trei rauri, adaposteste ruine a numeroase temple si palate. Ruinele dau impresia de bogatie a vechiului regat, iar dovezile ramase amintesc si de negotul realizat pe vremuri la nivel international, Ayuthaya fiind un punct strategic de comert. 

 

Exista posibilitatea realizarii unei croaziere in Ayuthaya, oportunitate excelenta pentru a admira fascinantul oras. 

 

*Vizitarea orasului Ayuthaya in oferta Agetur este optionala.

 

***

 

Plecarea in Circuitul Thailanda, Singapore & Malaezia se face pe 19 martie 2020, iar in prezent oferta noastra este de 1699 euro pentru 12 zile de vis.