MURA  

Albena, Bulgaria
ALBENA, ALBENA, BG
Waterfront/beach vezi pe harta
Tripadvisor Score:4.0
de la
EUR4965EUR
2 adulti

Hotel Mura din Albena este amplasat chiar pe plaja si se afla in apropiere de rezervatia naturala „Baltata”. Clientii hotelului au posibilitatea de a se bucura de plaja intinsa si curata, dar si de plimbari placute in natura, prin padurea neatinsa. Hotel Mura din Albena ofera camere amenajate confortabil, cu multe facilitati. Hotelul include utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja. Hotel Mura din Albena dispune de piscina descoperita, piscina acoperita, restaurant principal, lobby bar, jacuzzi, club internet, minibar, masaj, magazin, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, Internet in holul hotelului si in lobby bar. Echipa de animatie pregateste clientilor diverse jocuri noi si atractive pentru entertainment. Hotel Mura din Albena dispune de camere dotate cu aer conditionat sunt amenajate modern si confortabil. Camerele sunt dotate cu baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, balcon cu vedere la mare sau la parc.

Taxa de statiune: 1 eur/ zi / adult; 0,5 eur/ zi / copil - se achita la agentie. Check in 14:00 - Check out 11:00.

Sezlonguri si umbrelute la plaja - incluse !!!

Rezervarile efectuate si achitate integral pana la 31.01.2018 beneficiaza de o reducere de 15%.

Rezervarile efectuate si achitate integral pana la 28.02.2019 beneficiaza de o reducere de 10%.

Sejur minim pentru Early Booking - 7 nopti. Pentru sejur mai mic de 7 nopti - Nu se ofera Early Booking.

ANULARILE REZERVARILOR CU EARLY BOOKING DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE PLATA PENTRU PRAGUL REZERVAT SE VOR PENALIZA CU 80%!!!

vezi mai multe

Hotel facilities

;piscina descoperita, piscina acoperita, restaurant principal, lobby bar, jacuzzi, club internet, minibar, masaj, magazin, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, Internet in holul hotelului si in lobby bar, 2 sezlonguri si o umbrela, gratuite, la plaja.;

Room facilities

;aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, balcon cu vedere la mare sau la parc.;

vezi mai mult