Ralitsa Superior Garden

Ralitsa Superior Garden  

Albena, Bulgaria
Albena - Bugaria
In zona de parc vezi pe harta
de la
EUR6121EUR
2 adulti

Hotel Primasol Ralitsa Superior Garden se afla in zona de parc din Albena - chiar langa Aquaparkul Aquamania. Hotelul se afla la la intrarea in statiunei in apropierea Teatrului Variete Albena, a Clubului de hipism, a celor trei terenuri de fotbal si a Postei din Albena. Este o cladire separata de Hotelul Ralitsa Superior avand acces integral la intreaga sa infrastructura. Turistii cazati la Hotel Primasol Ralitsa Superior Garden din Albena dispun de aceleasi facilitati ca si turistii cazati la Hotelul Ralitsa Superior: restaurant cu aer conditionat, restaurant A-la-carte, lobby bar, bar la piscina, piscina acoperita si in aer liber cu spatiu amenajat copiilor, jacuzzi, teren de tenis, teren de baschet si volei, sala de animatie cu capacitatea de 400 locuri, amfiteatru, spatiu pentru copii. Echipa de animatie pregateste clientilor diverse jocuri noi si atractive pentru entertainment. Hotel Primasol Ralitsa Superior Garden 3*+ Albena este o cladire cu 5 etaje si un lift, cu camere amenajate confortabil, aer conditionat, baie, balcon, telefon, radio, televizor cu program prin satelit si sunt potrivite pentru cazarea a maxim 2 adulti + 1 copil.

Taxa de statiune: 1 eur/ zi / adult; 0,5 eur/ zi / copil - se achita la agentie. Check in 14:00 - Check out 11:00.

Sezlonguri si umbrelute la plaja - incluse !!! Acces Aqua Park - GRATUIT. Acces la restaurantul de pe plaja RAI !!!

Rezervarile efectuate si achitate integral pana la 31.01.2019 cu sejur in perioada 05.05 - 21.06.2019 si 07.09 - 30.09.2019 beneficiaza de o reducere de 15%.

Rezervarile efectuate si achitate integral pana la 28.02.2019 cu sejur in perioada 05.05 - 21.06.2019 si 07.09 - 30.09.2019 beneficiaza de o reducere de 10%.

Sejur minim pentru Early Booking - 7 nopti. Pentru sejur mai mic de 7 nopti - Nu se ofera Early Booking.

ANULARILE REZERVARILOR CU EARLY BOOKING DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE PLATA PENTRU PRAGUL REZERVAT SE VOR PENALIZA CU 80%!!!

vezi mai multe

Hotel facilities

interior
- Restaurant principal
- Lobby Bar
- Snack Bar
- Piscina interioara
- Restaurant A la Carte
- Centru SPA
- Casa de schimb valutar
- Aer conditionat in spatii publice
- Loc de joaca pentru copii

exterior
- Parcare exterioara
- Piscina exterioara
- Sezlonguri si umbrelute la piscina
- Sezlonguri si umbrelute la plaja
- Bar la piscina
- Acces Aquapark gratuit
- Teren tenis de camp in apropiere
- Acces la bar pe plaja

facilitati_camera
- TV - Satelit
- Aer Conditionat
- Telefon
- Balcon
- Baby Cot - la cerere

vezi mai mult