Ralitsa Aqua Club  

Albena, Bulgaria
Albena - Bulgaria
In zona de parc vezi pe harta
de la
EUR6545EUR
2 adulti

Hotel Primasol Ralitsa Aqua Club 4* din statiunea Albena este situat chiar langa noul Aqua Park, intr-o zona de parc. Regasim in apropiere teatrul de varietati, un club de hipism, dar si stadion de fotbal. Fiind distins in anul 2006 cu premiul Holiday Check la categoria cele mai bune 100 de hoteluri din lume, Ralitsa Aqua Club reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru un concediu de familie. Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja. Distanta fata de plaja este de ~ 950 m, insa in vecinatate exista magazine, localuri si alte posibilitati de recreere. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz (shuttle bus service) spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:00 h si 17:00 h. Hotelul Primasol Ralitsa Superior Aqua Club din Albena dispune de piscina descoperita, piscina interioara, restaurant principal, restaurant RAI- la plaja, restaurantul a la carte "Ralitsa Superior", taverna Ralitsa,lobby bar, snack bar, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, magazin, . Echipa de animatie pregateste clientilor diverse jocuri noi si atractive pentru entertainment. Hotelul Primasol Ralitsa Superior Aqua Club din Albena are camere dotate cu aer conditionat, sunt amenajate modern, sunt dotate cu baie cu dus, telefon, televiziune prin cablu. Toate camerele de la Hotel Ralitsa Superior Aqua Club din Albena au balcon.

Taxa de statiune: 1 eur/ zi / adult; 0,5 eur/ zi / copil - se achita la agentie. Check in 14:00 - Check out 11:00.

Sezlonguri si umbrelute la plaja - incluse !!! Acces Aqua Park - GRATUIT. Acces la restaurantul de pe plaja RAI !!!

Rezervarile efectuate si achitate integral pana la 31.01.2019 cu sejur in perioada 05.05 - 21.06.2019 si 07.09 - 30.09.2019 beneficiaza de o reducere de 15%.

Rezervarile efectuate si achitate integral pana la 28.02.2019 cu sejur in perioada 05.05 - 21.06.2019 si 07.09 - 30.09.2019 beneficiaza de o reducere de 10%.

Sejur minim pentru Early Booking - 7 nopti. Pentru sejur mai mic de 7 nopti - Nu se ofera Early Booking.

ANULARILE REZERVARILOR CU EARLY BOOKING DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE PLATA PENTRU PRAGUL REZERVAT SE VOR PENALIZA CU 80%!!!

vezi mai multe

Hotel facilities

;piscina exterioara, piscina interioara, restaurant principal, restaurant RAI- pe plaja, restaurant a la carte "Ralitsa Superior", taverna Ralitsa, lobby bar, snack bar, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, magazin, doua sezlonguri si o umbrela, gratuit, la plaja, transport cu autobuzul spre plaja si retur la fiecare jumatate de ora inte 09:00 si 17:00, acces gratuit la noul Aqua Park.;

Room facilities

;aer conditionat, baie cu dus, telefon, televiziune prin cablu, balcon.;

vezi mai mult