Revelion Brazilia - Rio de Janeiro & Paraty

     Agetur 
  • /
  •  
  • 21 iulie 2019

este una dintre ofertele de vacanta pentru finalul anului incluse in oferta Agetur. 

 

Daca alegi acesta destinatie vei petrece 10 zile in care te vei bucura de soare, samba si pasiune pentru viata in celebrul Rio de Janeiro si in Paraty, cel mai bine conservat oras colonial din Brazilia.

 

Vom detalia in continuare cum poti sa petreci acest Revelion in Brazilia in cele 2 destinatii.

 

Tarif Early Booking: 1939 € / 10 zile; oferta valabila pana pe 31.07.2019

 

>> Program complet

Revelion Brazilia: Rio de Janeiro - Atractii

1. Copacabana & Ipanema

 

Rio de Janeiro este metropola care nu doarme niciodata, iar Copacabana si Ipanema sunt cele mai celebre plaje ale sale. Pentru a captura perfect privelistea uimitoare a acestora  va recomandam sa o admirati tolaniti pe nisipiul alb, sorbind dintr-o caipirinha preparata direct de la chioscurile de pe plaja. 

 

In noaptea de Revelion pe plaja din Copacabana poate fi vazut unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume. 

 

2. Muntele de Zahar & Corcovado

 

Muntele de Zahar este una dintre cele mai celebre atractii din Rio. Se poate face o plimbare cu telecabina in partea de sus a acestuia pentru a obtine o priveliste panoramica a unuia dintre cele mai cosmopolite orase din lume. 

 

Muntele Corcovado (Cocosatul in traducere) reprezinta cel mai inalt punct din Rio de Janeiro, locul in care se regaseste celebra statuie a lui Iisus, una dintre minunile lumii moderne, la care a contribuit in mod inedit sculptorul roman Gheorghe Leonida. 

 

Cele doua atractii se regasesc pe lista de excursii optionale din cadrul acestui Circuit. 

 

3. Escadaria Selaron

 

Unul dintre cele mai iubite puncte turistice din Rio, Escadaria Selaron, este reprezentata de cele 215 trepte acoperite de mozaicuri colorate de catre artistul chilian Jorge Selaron. Acesta este un omogiu adus de catre artist poporului brazilian.

 

4. Stadionul Maracana

 

Stadionul Maracana este cunoscut printre iubitorii sportului. Acesta a gazduit in mai mult de 26 de ocazii audiente de peste 150,000 spectatori, stabilind un record de audienta de 199,854 pe 16 iulie 1950. 

 

Mai recent, acesta a gazduit finala Cupei Mondiale de fotbal din 2014, dar si Ceremonia de deschidere si inchidere a Jocurilor Olimpice (2016). 

 

Revelion Brazilia: Paraty - Atractii

 

Despre Paraty se spune ca este orasul colonial in stil portughez, cel mai bine conservat al celor 3 epoci (epoca exploatarii aurului, epoca exploatarii trestiei de zahar si acum epoca turismului).

 

Se vor vizita aici Cascada lui Tarzan, Drumul Aurului, Centrul Vechi Paraty, ce dateaza din secolele XVII-XVIII, declarat monument istoric national in 1966 sau Muntii Bocaina - "vechea padure a Atlanticului".

 

Strazile pietonale sunt pietruite si flancate de cladiri albe, elegante, fanteziste care se imbina perfect cu decorul natural care inconjoara orasul.

 

Zona din jurul orasului Paraty este un paradis al iubitorului de natura, oferind unele dintre cele mai frumoase peisaje de coasta si munte din sud-estul Braziliei. Zeci de plaje curate sunt usor accesibile cu barca sau cu autobuzul. In oferta Agetur exista o excursie optionala cu barca in golful Paraty, unul dintre cele mai frumoase de pe litoralul brazilian.

 

***

Oferta Agetur pentru Revelion in Brazilia consta in 10 zile de neuitat cu plecare pe 30 decembrie. Afla mai multe despre oferta noastra aici

 

width: 100%, height:1px

Articole asemanatoare

40px

NOUTATI