Parcuri Naționale - cele mai importante obiective turistice din SUA

De catre echipa Agetur / 07 februarie 2020

Los Angeles a fost întemeiat în anul 1781, cunoscut ca și L.A. este cel mai mare oraș din California și al doilea ca mărime din Statele Unite. Numit inițial El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles, orașul este unul dintre cele mai mari centre educaționale și culturale din întreaga lumea.
L.A mai este cunoscut ca fiind liderul mondial al producerii și difuzării mijloacelor de divertisment: film, muzică și televizune.

 

Las Vegas este cel mai mare oraș din Statul Nevada al Statelor Unite ale Americii, numit de cele mai multe ori doar Vegas, este una din cele mai populare destinații de vacanță.

Cunoscut ca fiind un oraș extravagant, fiind deseori numit orașul luminilor și al culorilor, acesta seduce prin diversitatea replicilor celebre, cum ar fi Turnul Eiffel sau Pirmamidele din Egipt.

 

Marele Canion a fost creat de Fluviul Colorado prin eroziunea rocilor sedimentare și metamorfice ale Podișului Colorado, acesta având o lungime de circa 447 Km;

Unul din obiective cele mai cunoscute este podul O’Callaghan-Tillman, fiind al doilea cel mai înalt pod din Statele Unite, măsurând aproximativ 270 metri ce dispune de o vedere impresionantă asupra barajului Hoover, aici mai puteți vedea Parcul Național Zion ce oferă un cadru impresionant asupra formațiunilor stâncoase și asupra râului Virgin.

 

Parcurile Naționale Zion și Bryce, Utah sunt situate în topul celor mai vizitate monumente naturale ale Americii.

 

Memorialele Crazy Horse și Mount Rushmore din Dakota de Sud - sculpturi în stancă, reprezentându-l pe șeful de trib Sioux "Crazy Horse" și respectiv pe președinții George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln.

 

Parcurile Naționale Yellowstone și Grand Teton, Wyoming – un tablou feeric al naturii, cu  priveliști spectaculoase numai bune de fotografiat. 

 

Cascada Shoshone de pe Snake River, Idaho, numita " Niagara Vestului".

 

San Francisco, California - cu străduțele în panta abruptă, încadrate de clădiri mai vechi și mai noi, a cărui emblemă cunoscută este Podul Golden Gate.

 

Află mai multe despre circuitul nostru ⬇