Cele mai populare Circuite din portofoliul Agetur


Va prezentam cele mai populare Circuite din portofoliul Agetur. 


Nu este o intamplare faptul ca aceste Circuite au fost pe parcursul timpului cele mai “vanate” de catre clientii nostri. Cele 5 propuneri de mai jos pot oricand sa fie luate in considerare drept recomandari sigure atunci cand te gandesti unde sa-ti planifici vacanta. 


Top 5 cele mai vandute Circuite din istoria Agetur


1. Croaziera in Oceanul Indian


Mauritius, Seychelles, Madagascar si Reunion sunt tarile pe care le vizitezi daca alegi o Croaziera in Oceanul Indian.


Circuitul garanteaza cazare 1 noapte in Mauritius la hotel de 4* si 14 nopti cu pensiune completa la bordul superbului vas de croaziera Costa Mediterranea 3*+ in cabine interioare. Exista si posibilitatea de a opta pentru cabine exterioare sau balcon, dar disponibilitatea si tariful se verifica la cerere. 


Pe puntea vasului de croaziera va puteti bucura de soare si piscina, iar in interiorul acestuia exista facilitati precum jacuzzi, sauna sau masaj. Serile sunt presarate cu petreceri surpriza, spectacole de cabaret stil Broadway si muzica de dans.


Vei vedea urmatoarele orase si insule: Port Louis (Mauritius), Mahe, Victoria, La Digue, Praslin, Silhouette (Seychelles), Nosy Be, Diego Suarez, Tamatave (Madagascar) si Saint Denis (Reunion). In multe dintre acestea vei avea parte de excursii de exceptie unde te vei familiariza cu bogatiile naturale ale zonei sau cu diverse muzee si monumente.


Toate taxele (de aeroport, securitate, portuare) sunt incluse in pretul ofertei Agetur


Vezi programul complet >>


2. Croaziera in Antarctica


In drumul catre Antarctica, croaziera ne va conduce prin cateva orase, porturi si insule cheie ale Americii de Sud, de vazut macar o data in viata. 


Este vorba despre: 2 capitale incantatoare, Buenos Aires (Argentina) si Montevideo (Uruguay), Ushuaia, cel mai sudic oras de pe planeta, Capul Horn (Chile), cel mai sudic punct al Americii de sud sau insulele Faulkland (Insulele Malvine). 


Se vor putea admira tarmurile inghetate ale Antarcticii dintre arhipeleagul Palmer si Peninsula Antarctica si minuni ale naturii de exceptie: Delta El Tigre, Canalul Beagle, Parcul National Tierra del Fuego, coloniile de pinguini din Insulele Faulkland si de la Punta Tombo.


Croaziera in Antarctica cuprinde 14 nopti cu pensiune completa la bordul vasului Celebrity Eclipse 5*. Pe langa aceastea, 3 nopti vor fi petrecute la Buenos Aires, aici micul dejun fiind inclus. 


Taxele de aeroport, securitate si cele portuare sunt incluse in pretul ofertei Agetur.


Vezi programul complet >>


3. Circuit in Africa de Sud


Pe langa descoperirea completa a celor mai importante destinatii din Africa de Sud, acest Circuit bifeaza si vizite in Zambia si Zimbabwe la Cascadele Victoria. Aceasta excursie te face sa descoperi bogatia si frumusetea partii sudice a continentului african. 


Se viziteaza orasele Cape Town, Johannesburg si Pretoria, iar de pe traseu nu lipsesc atractii precum Garden Route, Parcul National Kruger, Panorama Route, focile din insula Duiker, Cape Point, cel mai sudic punct al traseului, pinguinii africani (Jackass) de la Boulder’s Beach sau Gradina Botanica Kirstenbosch, Mina de diamante Cullinan.


O parte aparte a Circuitului o constituie vizita la impresionanta cascada Victoria, dar si Croaziera pe raul Zambezi la asfintit.


Circuitul in Africa de Sud include 14 nopti cu mic dejun in hoteluri/lodge de 4* si 3* (norme locale).


Taxele de aeroport, securitate si cele portuare sunt incluse in pretul ofertei Agetur.


O mare parte din acest Circuit este inclusa si in oferta de Revelion, despre care am scris mai multe aici.


Vezi programul complet >>


4. Australia & Noua Zeelanda


Acest Circuit te ajuta sa descoperi cele mai importante tari de la antipozi: Australia, cu tot cu insula Tasmania, si Noua Zeelanda. 


Selectia de orase australiene din aceasta excursie cuprinde Melbourne, Brisbane, Sydney, dar si atractii naturale precum Mrea Bariera de Corali, inclusa in UNESCO inca din 1981, Parcul National Uluru-Kata Tjuta sau Zona Blue Mountains. 


Noua Zeelanda este considerat un adevarat paradis natural, dezvoltat prin imbinarea a doua culturi, cea a mostenirii britanice si cea locala, maori. Se viziteaza Auckland, Wellington, Christchurch si Queenstown, dar si leaganul culturii maori, Rotorua. Nu lipsesc de aici nici frumuseti ale naturii preucm pesterile de la Waitomo, in care traiesc viermi luminescenti, Parcul National Tongariro, stramtoarea Cook, ce separa Insula de Nord de cea de Sud, impresionantele varfuri ale Alpilor de Sud sau fiordul Milford Sound.


Acest Circuit include 19 nopti cazare cu mic dejun inclus (13 Australia si 6 Noua Zeelanda).


Taxele de aeroport si securitate sunt incluse in pretul ofertei Agetur.


Vezi programul complet >>


5. Peru, Bolivia, Chile & Insula Pastelui


Vei descoperi vestul Americii de Sud, intre Pacific si Anzi, vizitand 3 tari importante, Peru, Bolivia si Chile, si capitaltele lor, plus Insula Pastelui, teritoriu chilian. 


Traseul cuprinde 4 tururi de oras (Lima, Cuzco, La Paz si Santiago de Chile) si obiective din Patrimoniul Mondial UNESCO (Lima, Nazca, Cuzco, Machu Picchu, Chiloe, Valparaiso si Parcul National Rapa Nui - Insula Pastelui). 


Vor fi vizitate relicve remarcabile ale civilizatiilor precolumbiene si minuni ale naturii de exceptie precum: tempelele piramidale din situl arheologic Pachacamac, salinele de la Maras si terasele de la Moray, Valea Lunii, regiunea Los Lagos cu lacurile si vulcanii sai impresionanti sau desertul Atacama.  


Acest Circuit in America de Sud include 19 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*.


Taxele de aeroport si intrarile la obiectivele turistice sunt incluse in pretul ofertei Agetur. De asemenea, oferta cuprinde si 4 pranzuri servite in restaurante locale. 


Vezi programul complet >> 


***


Acestea sunt top 5 cele mai vandute Circuite din istoria Agetur. Poti vedea insa oricand toate ofertele noastre aici, care cuprind Circuite, Sejururi sau Croaziere in intreaga lume.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare