Circuite in Europa 2020

Ne trezim deseori tanjind dupa imaginile iconice cu palmieri, plaje cu nisip alb stralucitor si ape cristalin – hipnotizante. Cum am putea sa nu o facem, cand peisajele par desprinse din rai si fiecare adiere pare sa aduca odata cu ea un noul val de fericire.

Cu ochii la comorile indepartate, uitam de bogatiile care ne inconjoara, aflate in „curtea noastra”. Uitam, de exemplu, de castelele medievale din Franta sau Italia, castele vechi de 5-600 de ani, din mijlocul unor peisaje fantastice, in care ne putem petrece vacantele; ce spuneti de insulele Greciei, a caror frumusete este inegalabila pana la a taia rasuflarea privitorului.

 

Vrem sa va reaminim de minunile aflate „la un pas” distanta, pe care va invitam sa le vizitati in 2020. Am creat pentru voi Circuite Premium in Europa, circuite complexe, care includ atat destinatii populare, dar si destinatii reprezentative pentru tara respectiva, autentice, insa mai putin cunoscute.

Circuit in Italia - Marile Lacuri – Toscana & Puglia

Un circuit programat pentru inceput de toamna, cand vremea este perfecta, iti dezvaluie Italia de la nord la vest si de la sud la est. Lacurile spectaculoase ale Italiei – Garda, Maggiore, Como – fac obligatoriu parte din itinerariu. Ajungem si in Elvetia la Lugano si Locarno. Odata intorsi in Italia, vizitam pitorescul Cinque Terre, Toscana cea peste care timpul pare ca s-a oprit si Puglia, cu celebrele Alberobello si Bari.

Circuit in Franta – Le Grand Voyage

Cafenele si bistrouri, croissante aburinde pe malul Senei, satuce pitoresti, castele ametitor de impozante, natura naucitor de frumoasa si cultura familiara a Frantei ne asteapta toate. Incepem periplul de calatori experimentati din celebrul Oras al Luminilor si ne avantam in Franta profunda. Mont Saint Michel, Rouen, Rennes, Carnac, Bordeaux, Toulouse, Arles, Avignon, Camargue, Lyon, Dijon sunt doar cateva dintre destinatiile seducatoare incluse in circuitul nostru complex.

Croaziera in Insulele Grecesti

Este un vis pictat in albastru si alb, din care ti-ai dori sa nu te mai trezesti. Mykonos, cu morile de vant povestind sute de ani de legende, Santorini iti taie rasuflarea cu peisajele terasate care se scufunda in mare, Creta cea bogata in istorie, comori antice si plaje splendide, Samos, cu golfuri retrase, costise impadurite si satuce ascunse in bratele muntilor tacuti.

Croaziera pe Volga - de la Moscova la Astrahan

Va poarta prin celebrele Moscova, Uglich, si Yaroslavl. Insa itinerariul complex, atent construit, in care experientele autentice sunt in fiecare zi mai surprinzatoare, include Kazan, Samara, Volgograd si Astrahan. Aceasta croaziera este mai mult decat o vacanta, este si o minunata lectie de istorie recenta.